#WijHelpen

Zaagservice

Wij zagen al je bij ons aangekochte materialen exact op de gewenste afmeting, en dit op de mm nauwkeurig. Wij kunnen je hout ook bewerken met een bovenfrees, een sponning in het hout lopen is voor ons geen probleem. Ook denken wij graag met u mee, zodat jouw project in huis een succes wordt. En om het nog gemakkelijker voor je te maken, voeren we dit uit terwijl u wacht. Laat je houtwaren door ons exact op maat zagen.

Wij kunnen u helpen met:

Voordelig

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Bij ons betaal je alleen voor het hout dat je daadwerkelijk meeneemt (dit geldt alleen voor plaatmaterialen). Geen minimale afname van hele platen. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Zo bespaar je geld en ben je altijd verzekerd van de juiste hoeveelheid voor jouw project. Geen verspilling, alleen efficiëntie bij Houtwinkel Zaag!

Of je nu met het idee rondloopt om een hoogslaper te gaan maken, een tuinbank van steigerhout of een kast op maat. Bij ons ben je welkom om jouw project uit te laten voeren. Laat ons je helpen om jouw ideeën tot leven te brengen! Door onze perfecte zaagservice zijn wij al jaren lang een begrip in Den Haag en omgeving.

Ruim aanbod aan hout

Wij hebben een mooi assortiment plaat en houtwerk op voorraad. Wij zagen dit exact voor je op maat en je betaalt bij ons alleen wat je daadwerkelijk meeneemt. Wij hebben een groot magazijn en kunnen bijna alle houtwaren leveren en dit met een super snelle levertijd. Ook hebben wij een bezorgservice in de regio Haaglanden. Klik hier om ons assortiment aan Plaatmateriaal en Hout te bekijken. 

Uniek

Maatwerk uit eigen zagerij

Bij Houtwinkel Zaag gaan we verder dan alleen standaardproducten. In onze eigen zagerij creëren we op maat gemaakte kasten, meubels, radiator ombouwen en meer, volledig afgestemd op jouw wensen en specificaties. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen we ervoor dat elk stuk perfect past bij jouw interieur en behoeften. Ontdek de mogelijkheden van maatwerk en laat ons je helpen om jouw ideeën tot leven te brengen!

Alles is mogelijk

Ontdek de veelzijdigheid van onze zagerij

In onze eigen zagerij gaan de mogelijkheden verder dan alleen kasten, meubels en radiatorombouwen. We hebben de expertise en het vakmanschap om een breed scala aan maatwerkproducten te creëren die perfect passen bij jouw behoeften. Of het nu gaat om unieke opbergoplossingen, speciale projecten of aangepaste interieurdetails, onze zagerij staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Ontdek hoe wij met precisie en creativiteit jouw visie werkelijkheid kunnen maken in onze eigen zagerij.

Begin met chatten
Hoe kunnen we u helpen?
👋 Welkom bij Houtwinkel Zaag! Hoe kunnen we u helpen?